Værdifulde hjælpemidler til din personlige investeringsrejse.

Guides

Alt samlet ét sted
Gør dig klar til en verden af muligheder

Vi mener alle skal have muligheden for at blive klogere på emner som investering, privatøkonomi og opsparing. Netop derfor tilbyder vi gratis adgang til hele vores online investeringsunivers, som blandt andet rummer en række af guides. Vi udarbejder og tilføjer løbende nye guides, som kan forbedre dine investeringsmæssige og økonomiske færdigheder.

Det kan virke som en udfordrerende opgave at træde ind i investeringsverdenen, men i virkeligheden er det slet ikke så kompliceret. Det handler ganske enkelt om at følge nogle klare retningslinjer og bruge sin sunde fornuft. Vores mest populære guide “Investering for begyndere” guider dig til at tage de første skridt, så du kan kickstarte din personlige investeringsrejse. Guiden er opdelt i fem dele, og det er helt op til dig, om du vil følge den kronologisk, fra start til slut, eller vælge de dele, der passer bedst til dine behov.

Guide: Investering for begyndere

Føler du, at din tid er begrænset, eller mangler du overskuddet til at bruge tid på at undersøge og analysere forskellige selskaber og markeder? Måske føler du dig sågar usikker ved tanken om at investere på egen hånd? Med Nordnets Månedsopsparing får du en langsigtet opsparing med automatiske indbetalinger, hvorved du frigører dig fra at skulle bruge tid på dine investeringer.

Guide: Nordnets Månedsopsparing

Fundamental analyse er din nøgle til at forstå en virksomheds underliggende værdi. Dette omfatter nøgletal som omsætning, indtjening, vækst, egenkapital og gældsniveau. Dertil ses der ofte på øvrige faktorer og forhold, som kan have betydning for virksomhedens fremtidige vækst og indtjening. Dette omfatter blandt andet konkurrenter, leverandører, makroøkonomiske- samt sociokulturelle aspekter og den politiske lovgivning. Kort sagt er den fundamentale analyse en indikator for såvel nutiden som fremtiden.

Guide: Fundamental analyse

Guiden der introducerer dig til det danske skattesystem ved at fokusere på nogle af de vigtigste elementer i form af den personlige årsopgørelse, skatteregler, beskatningsformer m.m. Uanset om du er nybegynder eller har tidligere erfaring med beskatning af eksempelvis aktier og obligationer, er vores guide skræddersyet til at gøre emnet mere tilgængeligt og forståeligt.

Guide: Skat og investering

Under udarbejdelse…

Træd ind i den fascinerende verden af investeringer med vores investeringsordbog ved hånden. Udforsk den spændende terminologi og de mange termer, der gør sig gældende i finansverdenen. Vores investeringsordbog er mere end blot en liste af termer. Den er din nøgle til at åbne døren til investeringsuniverset. Vores investeringsordbog opdateres løbende med begreber og termer.

Anbefalinger

Det bedste af det bedste
Bestem selv om du vil læse, se eller lytte

Uanset om du foretrækker at læse, se eller lytte er der uendelige muligheder for at blive klogere og blive opslugt af den økonomiske verdens mange fascinerende facetter. Vi opdaterer løbende vores liste med bog-, film-, serie og podcastanbefalinger.

Vi deler regelmæssigt indsigtsfulde indlæg. Uanset om du ønsker at udforske de seneste markedstendenser, forstå komplekse finansielle begreber eller hente eksklusive tips og tricks, er vores blogsektion din go-to-kilde. Vi stræber efter at levere opdaterede og engagerende indlæg, der gør komplekse emner letforståelige og berigende.

Investeringsberegner

Så meget kan dine penge vokse...

Investment Calculator
0 kr
0 kr
1 %
1 år
0 kr