En opsparing på autopilot

Nordnets Månedsopsparing

Føler du, at din tid er begrænset, eller mangler du overskuddet til at bruge tid på at undersøge og analysere forskellige selskaber og markeder? Måske føler du dig sågar usikker ved tanken om at investere på egen hånd? Med Nordnets Månedsopsparing får du en langsigtet opsparing med automatiske indbetalinger, hvorved du frigører dig fra at skulle bruge tid på dine investeringer.

Nordnets Månedsopsparing

Føler du, at din tid er begrænset, eller mangler du overskuddet til at bruge tid på at undersøge og analysere forskellige selskaber og markeder? Måske føler du dig sågar usikker ved tanken om at investere på egen hånd? Scenarierne er velkendte, og kan ofte være årsagen til at unge mennesker undlader at engagere sig i investeringsverdenen. Det er dog vigtigt ikke at lade sig begrænse af disse udfordringer og tro, at de udgør en uoverkommelig hindring. Der findes nemlig alternative metoder, til den traditionelle investeringstilgang, hvor du i høj grad kan frigøre dig fra at skulle bruge tid på dine investeringer. 

Et tilbud til den passive investor

I 2013 lancerede Nordnet den såkaldte Månedsopsparing, som særligt henvender sig til den passive investor. Månedsopsparingen er en langsigtet opsparingsmulighed, hvor man som investor laver månedlige indbetalinger. Beløbet investeres herefter på baggrund af forudvalgte investeringsforeninger, ETF’er og fonde. Metoden repræsenterer en fleksibel løsning, der giver dig mulighed for at tilpasse størrelsen på dine månedlige indbetalinger. Ønsker du at vælge investeringsforeninger og fonde på egen hånd, kræver det en minimumsinvestering på 500 kroner pr. måned. Hvis du foretrækker at følge Nordnets Guide, er minimumsbeløbet 1000 kroner. Den tredje og sidste mulighed er at investere i Nordnets indeksfonde eller andre internationale fonde, hvor du kan komme i gang for blot 100 kroner om måneden.

Lavere kurtage

Når du benytter Nordnets månedsopsparing betaler du et fast månedligt gebyr på 10 kroner. Gebyret gælder uanset antallet af ETF’er eller danske investeringsforeninger. Du kan herved investere i op til fire forskellige ETF’er eller danske investeringsforeninger for 10 kroner om måneden. Til sammenligning er minimumskurtagen for enkeltstående handler med danske investeringsforeninger 29 kroner, mens minimumskurtagen for tyske foreninger er 12 euro.

Foruden den faste månedlige kurtage pålægges ÅOP, eller årlige omkostninger i procent. ÅOP inkluderer samtlige omkostninger, der er relateret den pågældende investering.

Vil du undgå at betale kurtage?

Ved at investere i fonde der ikke er børshandlede slipper du for at betale det månedlige gebyr på 10 kroner. En af dine muligheder er at investere i Nordnets egne indeksfonde, der eksempelvis følger det danske, europæiske eller globale indeks. Du kan også vælge at investere i Nordnet One-fondene, som indeholder både aktier og obligationer. Se det komplette udvalg af ikke-børshandlede fonde her!

De mest populære ETF'er hos Nordnet

  • iShares Core MSCI World
  • iShares Core S&P 500
  • iShares Core MSCI EM  
  • iShares Global Clean Energy
  • iShares Core S&P Tech

De mest populære fonde hos Nordnet

  • Nordnet Indeksfond Danmark
  • Sparindex OMX C25
  • Sparindex DJSI World
  • Sparindex Emerging Markets
  • Sparindex Globale aktier
Opret en bruger via Nordnets app
Afspil video om Opret en bruger via Nordnets app

Guide: Opret en bruger via Nordnets app. Kilde: Nordnet.dk.

Opret en Månedsopsparing
Afspil video om Opret en Månedsopsparing

Guide: Opret en Månedsopsparing. Kilde: Nordnet.dk.