Hvad er megatrends?

I en verden præget af konstante forandringer og innovation er evnen til at forstå og reagere på store, overordnede bevægelser i samfundet afgørende. Et begreb, der ofte bruges til at beskrive disse langsigtede og transformative skift er "megatrends" - Men hvad dækker dette begreb egentlig over, og hvorfor er det vigtigt at forstå?
Læs mereHvad er megatrends?

Kan man investere i TikTok?

TikTok har for længst indtaget den globale scene som et af de mest populære sociale medier. Siden lanceringen af TikTok i september 2016 er antallet af aktive brugere steget til mere end 1,5 milliarder aktive brugere. Heraf udgør USA den største andel med over 122 millioner aktive brugere. Som følge af TikToks globale succes er det naturligt, at private investorer stiller sig selv spørgsmålet; Kan man investere i TikTok?
Læs mereKan man investere i TikTok?
Økonomisk indblik - Baggrund - Pernille Oldgaard

Økonomisk indblik – Pernille Oldgaard

Økonomisk indblik er en blanding af økonomi, investering og iværksætteri. Vi inviterer dig på en spændende rejse ind i en verden, hvor økonomien er omdrejningspunktet. Vi stiller skarpt på den personlige investeringsrejse, udforsker forskellige investeringsstrategier og lader os inspirere af såvel grønne som erfarne personligheder. I dette afsnit byder vi velkommen til Pernille Oldgaard fra Moneymum.
Læs mereØkonomisk indblik – Pernille Oldgaard

Hvad er Darwin investering?

Ønsker du at forvalte dine penge på en smartere måde end blot at lade dem stå på en opsparingskonto i banken? Så bør du overveje at tage et kig på Darwin, den innovative investeringsservice udviklet af Bankinvest i samarbejde med danske pengeinstitutter.
Læs mereHvad er Darwin investering?

Det danske C25-indeks

Det danske C25-indeks er en vigtig indikator for den økonomiske tilstand og udvikling i Danmark. Indekset er sammensat af de 25 største og mest handlede aktier på Københavns Fondsbørs, Nasdaq Copenhagen, og fungerer ofte som en benchmark for det danske aktiemarked.
Læs mereDet danske C25-indeks