Betingelser

Vi ønsker, at du føler dig tryg, når du anvender vores platform. Læs vores betingelser og hvorfor vi har kommercielle samarbejdspartnere.

Ansvarsfraskrivelse

Vi gør opmærksom på, at investering indebærer risici, hvorfor hele eller dele af investeringen kan gå tabt. Ligeledes gælder det at historiske afkast ikke udgør en garanti for fremtidige afkast.

Alt indhold formidlet af Young-Invest skal betragtes som vejledende. Enhver brug af dette indhold sker på eget ansvar. Hvis der ønskes økonomiske råd og konkrete anbefalinger, opfordres der til at søge professionel rådgivning. Kontakt gerne din personlige bank og arranger et møde. Ligeledes gælder det, at Young-Invest ikke kan holdes ansvarlig for eventuelle økonomiske tab eller lignende.

Kommercielle samarbejdspartnere

Som bruger er det gratis at anvende Young-Invest.dk – Ingen begrænsninger. Ingen omkostninger. Kun muligheder. Young-Invest tjener penge via reklame- og affiliateaftaler med kommercielle samarbejdspartnere. Heriblandt Nordnet, Podimo og BookBeat.

Lad os sammen ændre den gennemsnitlige investor.

Vi stræber efter at inspirere og motivere den yngre generation til at engagere sig i økonomisk investering. Vores ambition er at skabe et udbredt online univers, der er grundlaget for læring inden for investering, privatøkonomi og opsparing.

Det handler ikke kun om at gøre den yngre generation klogere på økonomisk investering. Det handler i lige så høj grad om at transformere den generelle tilgang til emnet. Investeringsverdenen har i mange år været præget af en udbredt fordom, der siger, at investering er det samme som gambling. Dette er ganske enkelt en forkert analogi. Vi ønsker derfor at præge og bidrage positivt til en bred transformation.