Podcastanbefalinger

Til dig der elsker podcasts...

Vores anbefalinger af podcasts

Vi vil gerne informere dig om, at Young-Invest har et samarbejde med Podimo. Som en del af dette samarbejde modtager vi kommission for den aktivitet, der sker gennem de links, vi anvender. Dette påvirker ikke dig som bruger, men bidrager til at støtte udviklingen og vedligeholdelsen af vores online investeringsunivers. Vi værdsætter din støtte, som hjælper med at gøre vores platform endnu bedre.

Tak for din støtte! 💜

Ugens bedste råd til din portefølje. Børsens Investor Podcast er uundværlig for dig som investor. I podcasten får du adgang til professionelle investorer, der har dyb erfaring fra finansmarkedet og til daglig har eksklusive porteføljer i forvaltning. Du får viden fra aktuelle gæster og et All Star-hold, der investerer, mens du lytter.

Får du grus i øjnene, når bankrådgiveren taler om lån, investeringspuljer og pension, så er det her program for dig. Sammen med en række forskellige gæster giver værten, Sofie Østergaard, gode råd til dig, der gerne vil lære at investere og som ønsker at skabe mere værdi i dit liv. 

Lær at investere med Sarah Ophelia Møss, og bliv klogere på særlige emner, investeringscases og markeder. Ophelia Invest Talks består af mere end 200 afsnit, som blev optaget i perioden 2017-2022, hvor Sarah Ophelia Møss drev virksomheden Ophelia Invest. Podcasten er ikke længere aktiv med nye afsnit, men er på mange måder fortsat relevant, da indholdet i de mere end 200 afsnit fortsat er relevant. Podcasten indeholder en paraply af emner inden for investering, opsparing og privatøkonomi.

Millionærklubben ser på sagen, tager markedstemperaturen og debatterer, hvad det er for kræfter, der trækker aktierne rundt i manegen. I studiet svarer klubbens to porteføljeforvaltere, Lau Svenssen og Lars Persson, desuden på spørgsmål fra lytterne.

En podcast om investering og investorpsykologi med Jens Balle. Gennem mere end 30 år har Jens været aktiv på de finansielle markeder. Men i virkeligheden er han meget mere interesseret i mennesker end i markeder, og det kombinerer han ved at fokusere på investorpsykologien. Denne podcast handler om investering og investorpsykologien vi alle risikerer at blive ramt af. Bliv en bedre investor. Investering er slet ikke svært!

Med Investeringspodcasten får du hele ugen på en halv time. Lyt med, når Per Hansen og Helge Larsen sætter de vigtigste tendenser, trends og temaer fra den finansielle verden under lup med fokus på, hvad det betyder for de private investorer.

Fokus er på privatøkonomiske emner som realkredit og pension, aktualiteter som recession og energikrise samt investeringsmæssige temaer som megatrends, geografiske områder og forskellige brancher. Podcasten udkommer hver onsdag og varer cirka 30 minutter. Der er ny ekspert i studiet hver uge og din vært er Sarah Ophelia Møss.

Annonce i samarbejde med Podimo – Prøv gratis i 45 dage.

Annonce i samarbejde med Podimo – Prøv gratis i 45 dage.

Nyheder og opdateringer som podcast

Bliv informeret med de seneste nyheder og opdateringer gennem vores anbefalinger af danske og internationale podcasts. Hold dig ajour med en dybdegående indsigt og perspektiver fra journalister, eksperter og kommentatorer, der holder dig velinformeret om alt der rører sig i ind- og udland.

Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På mindre end 10 minutter gøres du klar til dagen med en nyhedsgennemgang og en opdatering på aktiemarkederne.

Hver morgen opdaterer Euroinvestors finansjournalister dig på de vigtigste historier om dine aktier og i øvrigt om alt det, der påvirker økonomien – især din egen. Den der ved mest, tjener mest.

En oversigt over de vigtigste globale forretningshistorier, du har brug for at vide for den kommende dag, fra redaktionen på Financial Times. Udkommer alle hverdage.

DR’s nyhedspodcast. Tidens største og vigtigste nyhedshistorier. Få et unikt indblik i én aktuel historie, få den fortalt fra starten og få besvaret de spørgsmål, du ikke anede, du ønskede svar på. Alle hverdage og søndage – fra klokken 03:00.

Your Money Briefing er din personlige tjekliste for alt, der vedrører økonomi og karriere. Podcasten holder dig opdateret med nyheder, der påvirker din personlige økonomi, lige fra forbrug og opsparing til investering og skatter. Wall Street Journals finansreportere og eksperter nedbryder komplekse økonomiske spørgsmål for at hjælpe dig med at træffe bedre beslutninger om håndteringen af din privatøkonomi. Udkommer alle hverdage.