Danske podcasts om investering

Podcasts er populære som aldrig før, og den stigende interesse ser ud til blot at fortsætte. Dette med god grund. Podcasts er nemlig det perfekte alternativ til bøger, film og serier. Med en god podcast i ørene er du klar til at blive inspireret og underholdt, uanset om du er i gang med et af dagens mange gøremål, slapper af på sofaen eller er på farten. Vi har samlet ni af de bedste danske podcasts, som har relevans for emnerne økonomisk investering, privatøkonomi og opsparing.

De bedste danske podcasts

Ugens bedste råd til din portefølje. Børsens Investor Podcast er uundværlig for dig som investor. I podcasten får du adgang til professionelle investorer, der har dyb erfaring fra finansmarkedet og til daglig har eksklusive porteføljer i forvaltning. Du får viden fra aktuelle gæster og et All Star-hold, der investerer, mens du lytter.

Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På mindre end 10 minutter gøres du klar til dagen med en nyhedsgennemgang og en opdatering på aktiemarkederne.

Hver morgen opdaterer Euroinvestors finansjournalister dig på de vigtigste historier om dine aktier og i øvrigt om alt det, der påvirker økonomien – især din egen. Den der ved mest, tjener mest.

Får du grus i øjnene, når bankrådgiveren taler om lån, investeringspuljer og pension, så er det her program for dig. Sammen med en række forskellige gæster giver værten, Sofie Østergaard, gode råd til dig, der gerne vil lære at investere og som ønsker at skabe mere værdi i dit liv. 

Lær at investere med Sarah Ophelia Møss, og bliv klogere på særlige emner, investeringscases og markeder. Ophelia Invest Talks består af mere end 200 afsnit, som blev optaget i perioden 2017-2022, hvor Sarah Ophelia Møss drev virksomheden Ophelia Invest. Podcasten er ikke længere aktiv med nye afsnit, men er på mange måder fortsat relevant, da indholdet i de mere end 200 afsnit fortsat er relevant. Podcasten indeholder en paraply af emner inden for investering, opsparing og privatøkonomi.

Millionærklubben ser på sagen, tager markedstemperaturen og debatterer, hvad det er for kræfter, der trækker aktierne rundt i manegen. I studiet svarer klubbens to porteføljeforvaltere, Lau Svenssen og Lars Persson, desuden på spørgsmål fra lytterne.

En podcast om investering og investorpsykologi med Jens Balle. Gennem mere end 30 år har Jens været aktiv på de finansielle markeder. Men i virkeligheden er han meget mere interesseret i mennesker end i markeder, og det kombinerer han ved at fokusere på investorpsykologien. Denne podcast handler om investering og investorpsykologien vi alle risikerer at blive ramt af. Bliv en bedre investor. Investering er slet ikke svært!

Med Investeringspodcasten får du hele ugen på en halv time. Lyt med, når Per Hansen og Helge Larsen sætter de vigtigste tendenser, trends og temaer fra den finansielle verden under lup med fokus på, hvad det betyder for de private investorer.

Fokus er på privatøkonomiske emner som realkredit og pension, aktualiteter som recession og energikrise samt investeringsmæssige temaer som megatrends, geografiske områder og forskellige brancher. Podcasten udkommer hver onsdag og varer cirka 30 minutter. Der er ny ekspert i studiet hver uge og din vært er Sarah Ophelia Møss.

Annonce i samarbejde med Podimo – Prøv gratis i 45 dage.

Annonce i samarbejde med Podimo – Prøv gratis i 45 dage.

Podimo - Prøv 45 dage gratis

Vi er stolte af vores samarbejde med Podimo, som betyder, at vi kan tilbyde alle vores brugere gratis adgang til hele Podimos podcast- og lydbogsunivers i hele 45 dage. Det er uforpligtende at oprette sig, og du kan opsige dit medlemskab når som helst 🎧

Vi vil gerne informere dig om, at Young-Invest har et samarbejde med Podimo. Som en del af dette samarbejde modtager vi kommission for den aktivitet, der sker gennem de links, vi anvender. Dette påvirker ikke dig som bruger, men bidrager til at støtte udviklingen og vedligeholdelsen af vores online investeringsunivers. Vi værdsætter din støtte, som hjælper med at gøre vores platform endnu bedre.

Tak for din støtte! 💜

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *